söndag 18 oktober 2009

Ingen annan kan ta Sverigedemokraterna på allvar - det måste Du göra!

Sverigedemokraterna har på senare år etablerat sig som ett "riktigt" parti, ett politiskt alternativ, som vilket annat parti som helst till valet 2010. Jimmy Åkesson har bantat, skaffat sig nya glasögon, mörk kostym och diskreta slipsar. Borta är stammandet, de rodnande kinderna och den irrande blicken som präglade hans tidiga framträdanden i massmedia. Han har fått skinn på näsan, råg i ryggen, pengar i partikassan coh fler medarbetare. Han ser ut och talar nu som vilken engagerad politiker som helst. Acceptera de demokratiska spelreglerna och inse att det finns folk som kan tänka sig att rösta på Jimmys pågar. Sverigedemokraterna are here to stay - like it or not!


Sverigedemokraterna ses dock fortfarande av gemene man som ett enfrågeparti – invandrarfrågan. Men genom att ständigt förminska Sverigedemokraterna till ett enfrågeparti tas fokus bort från andra viktiga politiska frågor som partiet måst ta ställning till inför valet. De enda som tjänar på att all diskussion bara fokuserar på invandrarfrågan är just Sverigedemokraterna. Var står de i alla andra viktiga politiska frågor? Massmedia tror att vi väljare är dumma i huvudet och inte förmår att ta ställning i andra frågor är invandrarfrågan. Inte någon har har ännu, varken på lokalt eller nationellt plan, seriöst lyft fram några andra frågor än invandrarfrågan. Tänk efter själv - har du någon gång läst en artikel om Sverigedemokarterna som INTE berörde invandrarfrågan? Massmedia har gjort sig till någon slags högljudda enfrågemegafoner som ska skydda oss stackars medborgare från de ondsinta Sverigedemokraterna. Läs Aftonbladet för vi tar Sverigedemokraterna på allvar så slipper du göra det... Jan Helin, det är dags att vakna och inse att du håller på att bli lurad av Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraterna kommer aldrig att kunna komma till makten om de inte har ett riktigt politiskt program. Inget parti kan år 2010 överleva som en enpartifråga om de tvingas ut i rampljuset. Att tro något annat är att underskatta de svenska väljarna, även de som kan tänkas rösta på Sverigedemokraterna. Vem vill "bli av med invandrarna" om man inte har ett jobb att gå till, en skola som fungerar eller äldreomsorg värd namnet. Ingen! Men så länge ingen lyfter fram andra frågor än invandrarfrågan så kommer ingen av Sverigedemokraternas potentiella väljare att behöva ta ställning till något annat än ja eller nej till invandringen.

Ansvaret för om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen 2010 så börjar här och nu och det börjar hos Dig. Det går inte längre att Du går runt och säger ”att nu måste vi börja ta Sverigedemokraterna på allvar”. Hur skulle det vara om Du istället började ta dina demokratiska skyldigheter på allvar och satte dig in i vad Sverigedemokraterna egentligen står för och vad de vill åstadkomma politiskt?

Om alla tänker att någon annan ska ta Sverigedemokraterna på allvar, ja jag skiter ju i politiken - eller ja jag vet ju ändå vad jag ska rösta på, så kommer Sverigedemokraterna att komma in i riksdagen 2010, sen kan Mona, Fredrik och vi vanliga medborgare tycka vad vi vill om det. Då står vi kanske där med ett parti som ska vara med och styra landet utan att ha en klar, och hos folket förankrad, plan. Demokrati kallas det. Men demokrati är inte bara rättigheter utan också skyldigheter. Skyldighet att ta ansvar för sin frihet. Den skyldigheten har vi till alla de människor som genom århundraden kämpat och dött för att just du och jag själva ska ha rätt att bestämma hur detta land ska styras. (Ironiskt nog så är vår flagga, den symbol som allahanda antidemokratiska rörelser gärna kidnappar, den yttersta symbolen för vårt självbestämmande och en ständig påminnelse om just våra demokratiska skyldigheter).

Du måste själv se till att möta frågorna och samtalen på din arbetsplats, i fotbollslaget eller på släktkalaset. Ingen annan kan ta Sverigedemokraterna på allvar - det måste du göra. Vet du var Sverigedemokraterna står i dina politiska hjärtefrågor? Var står de i frågorna om EU, abort, försvaret, homo- och adoptionsfrågan, barn- och äldreomsorgsfrågorna och till sist men inte minst i frågorna om företagande och skatter? Om du inte vet det så ta reda på det.

Besök Sverigedemokraterna hemsida nu och läs, för där står nämligen svaret på frågan som alla ställer sig - kommer de in i riksdagen år 2010 eller inte? Där finns svaret!

http://www.sverigedemokraterna.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar